Místo Václava Kopty narychlo  zaskočil bývalý tanečník Richard Genzer, ten se však do úzkého finále neprotančil. O první tři místa se poperou taneční páry Jiří DvořákLenkou Norou Návorkovou, David SvobodaVeronikou Lálovou a Pavla TomicováMarkem Dědíkem.

„Většinou to vidíme s manželkou ze záznamu. Mám to štěstí, že všechny, kteří v soutěži byli nebo ještě jsou, mohu považovat za přátele, protože za ty dva a půl měsíce jsme se skamarádili a řadu kolegů znám i z předchozích prací. Je pro mě tedy složité ukázat prstem, vítězství bych přál samozřejmě všem,“ svěřil se Kopta.

Svého favorita si ale nenechal pro sebe. „Mé srdéčko však nejvíce tluče pro kamarádku Pavlu Tomicovou. Já ji nesmírně obdivuju za to, co předvedla a předvádí. S ní ta soutěž rozhodně glanc neztrácí, naopak! Ona svou elegancí a tím, jak jí to každý týden sluší a je statečná, tak právě tím dělá strašně moc pro dámy její generace a vrací jim sebevědomí. To je Pavlin úkol, který splnila od začátku, a já si jí za to nesmírně vážím,“ přiznal herec, který se zároveň zastal své herecké kolegyně ve chvíli, kdy sociální sítě zaplavila lavina komentářů po vyhlášení výsledků 9. soutěžního kola, kdy vypadli Veronika Arichteva s Michalem Necpálem.

VIDEO: Václav Kopta vyletěl ze StarDance! Musel odstoupit ještě před začátkem

Video
Video se připravuje ...

Václav Kopta vyletěl ze StarDance! Musel odstoupit ještě před začátkem Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
44 fotografií

StarDance 2018

Taneční páry Porota Předchozí vítězové

Devátá řada pořadu StarDance ... když hvězdy tančí začala v sobotu 13. října. Moderování se znovu ujmou Marek Eben a Tereza Kostková. Mezi prvními potvrzenými soutěžícími byla hvězda seriálu První republika Veronika Arichteva nebo moderní pětibojař David Svoboda.

Kdo vypadl:

Monika Bagárová Daniela Šinkorová Adam Mišík Richard Genzer Dalibor Gondík Daniela Písařovicová Veronika Arichteva