Pro tanečníka Marka Dědíka je Pavla Tomicová hotový zázrak přírody. „Nejvíce mě těší pokrok, jaký nikdo, za tak krátkou dobu SD neudělal. Jak si vzpomenu na srpen, kdy se natáčela znělka a Pavla nemohla vyjít schody, zapnout si boty, udělat rychlý pohyb. A teď 22:10 jde svižným krokem na sál, bude trénovat cca 2-3hodiny. Nejde ji nemít rád,“ napsal na sociální síti Dědík, když sledoval Tomicovou, jak kráčí na trénink.

A Pavla se dočkala jen samých pozitivních komentářů, i od Moniky Absolonové a Jitky Schneiderové, která s Dědíkem skončila v roce 2015 ve StarDance na druhém místě. „To je nejvíc! Jsi skvostnej učitel,“ vzkázala Schneiderová Markovi.

Herečka na sobě skutečně dře a je rozhodnutá o první místo zabojovat jako lvice. Proto s Dědíkem nyní trénují i po nocích. „Poslední přípravy na zítřejší poslední zkoušku v Holešovicích. Dnes je středa, takže my jsme tady zase na sále a jdeme makat,“ pochlubil se tanečník z tanečního sálu kolem 22. hodiny večer. „Noční trénink pokračuje, jdeme trénovat freestyle, který ještě nemáme hotový, takže na něm musíme dneska zamakat,“ dodal, když už bylo po půlnoci.

Tomicová myslela na všechno. Už v pondělí si předtočila třináct obrazů s 30 stránkami textu v seriálu Krejzovi, kdy natáčela od 6:15 do 19:00 hodin na place, aby se zbytek týdne mohla poctivě věnovat tréninkům na StarDance.

Fotogalerie
31 fotografií

StarDance 2018

Taneční páry Porota Předchozí vítězové

Devátá řada pořadu StarDance ... když hvězdy tančí začala v sobotu 13. října. Moderování se znovu ujmou Marek Eben a Tereza Kostková. Mezi prvními potvrzenými soutěžícími byla hvězda seriálu První republika Veronika Arichteva nebo moderní pětibojař David Svoboda.

Kdo vypadl:

Monika Bagárová Daniela Šinkorová Adam Mišík Richard Genzer Dalibor Gondík Daniela Písařovicová Veronika Arichteva