Herec se už několik týdnů plně soustředí na taneční tréninky pod taktovkou své taneční partnerky a vůbec nevnímá svět okolo. Dokonce se k němu ani nedostala informace, že je podle diváků a sázkařů černým koněm letošního ročníku.

To vůbec nevím, já tyhle věci vůbec nesleduji, kdo na koho sází a nesází, a možná jste mi to ani neměla říkat, protože no…. Nevím, co bych na to měl odpovědět... Teď mě to hrozně rozhodilo…  Já teď nevím, co říct. Já si hlavně přeji přežít to ve zdraví,“ koktal Dvořák před kamerou Blesk.cz a byl z informace, že je horkým favoritem letošního ročníku, velmi zaskočený.

Stejně jako ostatní i Jiří Dvořák na trénincích tvrdě dře, což pak odnáší jeho tělo. „Jsem opotřebovaný. Cítím se, jako když ojeté auto dáte na závodní kruh a tam najednou zjistíte, co všechno funguje a naopak nefunguje. Nejsem už nejmladší a tělo funguje jinak než kdysi,“ vysvětlil nám herec, který je z přímých přenosů, jež začnou už 15. října, dost nervózní. „Je to pro mě takové pole neorané, tak vůbec nevím, co to se mnou udělá,“ dodal herec.

Video
Video se připravuje ...

Jiřího Dvořáka informace Blesku poněkud rozhodila. Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
30 fotografií

StarDance 2018

Taneční páry Porota Předchozí vítězové

Devátá řada pořadu StarDance ... když hvězdy tančí začala v sobotu 13. října. Moderování se znovu ujmou Marek Eben a Tereza Kostková. Mezi prvními potvrzenými soutěžícími byla hvězda seriálu První republika Veronika Arichteva nebo moderní pětibojař David Svoboda.

Kdo vypadl:

Monika Bagárová Daniela Šinkorová Adam Mišík Richard Genzer Dalibor Gondík Daniela Písařovicová Veronika Arichteva