Holky se s trenérkou Denisou v rámci pořadu Blesku Zhubni s úsměvem sešly na Střeleckém ostrově a hned začaly pořádnou rozcvičkou. Několikrát po sobě vyběhly, vyskákaly schody a prostřídaly to poklusem kolem parku.

Následovala silová část tréninku, kdy Bára, Lucie a Markéta například pomocí výpadů kráčely po cestě. Nezbytné je i posílení horní části těla. U toho dámy využily lavičku a pocvičily tricepsy, došlo i na klasické kliky…

UKÁZKOVÝ TRÉNINK NA POSÍLENÍ SVALŮ

  1. Kardio – svižná chůze či běh (10 min. na zahřátí těla, 30 min. pro redukci hmotnosti), následuje krátký dynamický strečink, pak teprve běh do schodů.
  2. Dolní část těla – výpady (16 opakování po třech sériích, posilují stehna a hýždě), výpady stranou (16 opakování po třech sériích, posilují hýždě i vnitřní stranu stehen), odrazy z podřepu (15, 12 a osm opakování ve třech sériích, posilují stehna, hýždě i ruce).
  3. Horní část těla – tricepsové přítahy (15, 12 a osm opakování ve třech sériích s nohama na zemi, posilují tricepsy), kliky (15, 12 a osm opakování ve třech sériích, posilují prsní svaly, ramena, břicho), výdrž v kliku (15 sekund, posiluje ruce, břicho a střed těla).
  4. Strečink – pět min. protažení celého těla. Doba tréninku: 45 min. posilování + kardio

Vše o pořadu Zhubni s úsměvem naleznete: ZDE!!!

Podívejte se, jak děvčata cvičila venku!

Video
Video se připravuje ...

Zhubni s úsměvem: Cvičení venku Tereza Kühnelová, Jan Jedlička

V předchozím díle boubelky dováděly v bazénu! A psycholog se jim zavrtal do hlavy!

Video
Video se připravuje ...

Zhubni s úsměvem: Boubelky dováděly v bazénu! A psycholog se jim zavrtal do hlavy! Tereza Kühnelová, Jan Jedlička, Petr Soukup, Lukáš Červený, hudba: hudebnibanka.cz/Matthew Welch - Sea Air

Fotogalerie
26 fotografií