Už jenom to, že se tento týden soutěže Prostřeno! zúčastnila muslimka, bylo pro ostatní hostitele překvapením. Káťa však ještě neskončila. V pátek se svěří s tím, jak probíhala její svatba.

„Nejdůležitější je svatba před Bohem. Ale civilní sňatek jsme museli udělat kvůli papírům. Vzali jsme se v Kladně na radnici,“ začne Káťa s vyprávěním. „Ale ten den, kdy jsme se brali v mešitě, jsme se viděli potřetí v životě. Předem jsme se domluvili, že on udělá stůl. Všechno uvařil a nachystal,“ řekne Káťa jakoby nic a tím uvede ostatní do viditelného údivu. „V islámu nesmíš jen tak chodit s někým bez sňatku,“ vysvětlí.

Video
Video se připravuje ...

Muslimka Káťa promluvila o své svatbě. TV Prima

Svůj názor projeví Káťa i v oblasti vztahů mezi mužem a ženou. „Nikdy jsem neviděla opravdové kamarádství mezi holkou a klukem. Vždycky se může stát, že se do sebe zamilují. Buď on do ní, nebo ona do něho. A pak už to není kamarádství. Pak už je to přece něco jiného. Když bude tajně milovat on svoji kamarádku, tak co to je za kamarádství? Pro tu holku už nebude až tak dobrý kamarád. To je trošku divné,“ svěří se.

Video
Video se připravuje ...

Podle muslimky Káti kamarádství mezi mužem a ženou neexistuje. TV Prima

Fotogalerie
7 fotografií