V té poprvé padla jména těch, kteří prý měli »péči« o odstín kůže potomků ryšavého prince Harryho (39) a jeho manželky Meghan (42), které v žilách koluje 43 % nigerijské krve. K překvapení všech byli v nizozemském překladu skandální knihy za rasisty označeni král Karel III. (75) a žena jeho následníka WIlliama, princezna Kate (41)!

Královská rodina se tím ale nezdá zasažena a tradičně dělá, jako by se nic nedělo. Pořádá pompézní bankety a do objektivů hází úsměvy od ucha k uchu. Naposledy na diplomatické recepci pro pět set lidí přímo v Buckinghamském paláci právě král a jeho snacha byli za největší smíšky!

POCTA TCHYNI

Camilla (76) bílé šaty s vysokým límcem doplnila sentimentální korunkou, jíž vzdala hold tchyni, zesnulé královně Alžbětě II. (†96). Ohromující diadém si bývalá královna oblíbila natolik, že jej láskyplně nazývala »babiččina tiára«.

POCTA TCHYNI II

Podobně blýskavý odkaz k zesnulé tchyni zvolila i princezna Kate: Diadém s názvem Cambridge Lover’s Knot Tiara je vzpomínkou na princeznu Dianu (†36). Ta ji přitom příliš nenosila, diamantová korunka z roku 1914 byla prý těžká, až ji z ní bolela hlava.

Video
Video se připravuje ...

Třaskavý dokument Harry a Meghan: další ukázky, další bouře Netflix, The Duke and Duchess of Sussex, idh

Fotogalerie
71 fotografií