Oslava narozenin krále Karla III. se má podle dostupných informací konat v londýnském Clarence House. Rodina a přátelé už pochopitelně mají pozvánky, rozruch ovšem vzbudila informace, že jeho druhorozený syn Harry na oslavě nebude.

Když se ukázalo, že princ Harry příští týden neplánuje cestu do Británie, objevily se spekulace o tom, že odmítl pozvání, pravda je ale docela jiná. „V reakci na tituly britských médií upřesňujeme, že mezi párem a Buckinghamským palácem nebyl žádný kontakt ohledně pozvání na nadcházející narozeniny Jeho veličenstva,“ uvedl mluvčí prince Harryho a Meghan Markleové pro The Independent a ukázalo se tak, že Harrymu ani nebyla žádná pozvánka adresována.

Anketa

Kdo z královské rodiny je vám nejsympatičtější?

Král Karel III.
Camilla
William
Kate
Harry
Meghan

Independent zároveň připomněl, že královská rodina Harrymu ani nepopřála k jeho 39. narozeninám, které oslavil v září. A je tak jasné, že vztahy v jejich rodině stále nejsou dobré. Harry se se svou rodinou naposledy setkal osobně při korunovaci svého otce. V Británii se ovšem nacházel i době výročí úmrtí královny Alžběty II., tuto smutnou událost si ovšem připomněl sám a s nikým z rodiny se osobně nesetkal.

Video
Video se připravuje ...

Blesk Podcast: Listování »ubrečenými« memoáry prince Harryho pdc, blp, Červený Chebotareva

Fotogalerie
67 fotografií