Dlouho se tomu bránil a veřejně propíral možná bezpečnostní rizika, teď ale princ Harry (37) konečně svolil a své dvě děti přiveze do Británie! Stane se tak u příležitosti oslav 70 let na trůnu jeho babičky, britské královny Alžběty II. 

Ta se sice už setkala s jeho starším synem Archiem(3), pak ale celá rodina frnkla do Ameriky a malá Lilibet se narodila již za oceánem. Svou prababičku tak viděla pouze na obrazovce počítače během videohovorů, a to i přes to, že nese její jméno. 

Harry teď konečně svolil a manželku Meghan(40) i svou drobotinu přiveze do Anglie. Malá zde dokonce oslaví své vůbec první narozeniny na panství Frogmore Cottage, kde budou Sussexové ubytovaní. 

Člověk by čekal, že když už se oslava bude konat v Anglii, konečně se u malé sejde celá rodina... Bohužel to ale není ten případ. Princ William s manželkou Kate totiž zrovna budou stovky kilometrů daleko na oficiální návštěvě ve Walesu! Tak snad příště...

VIDEO: William při nácviku vojenské přehlídky pro platinové jubileum. Jeho kůň s hlavou hluboce skloněnou budil rozpaky

Video
Video se připravuje ...

William při nácviku vojenské přehlídky pro platinové jubileum. Jeho kůň s hlavou hluboce skloněnou budil rozpaky Profimedia.cz

Fotogalerie
77 fotografií