V rámci události The Diana Awards, při níž se oceňují mladí lidé, kteří se snaží zlepšit životní úroveň ostatních, vystoupil veřejně slavnostně oblečený princ Harry a v dvouminutovém videu pohovořil o nadcházejícím odhalení sochy princezny Diany k významnému jubileu.

„Koncem tohoto týdne s bratrem oslavíme, co by byly matčiny 60. narozeniny. Z vaší autentičnosti, smysluplných činů a soucitu k ostatním lidem by se dmula pýchou,“ vzkázal vévoda ze Sussexu oceněným.

Zmínění bratra ve své řeči, navzdory mrazivým vztahům mezi sourozenci, pokládají experti za dobré znamení, někteří dokonce hovoří o nabídnutí olivové ratolesti. Podle dřívějších informací si princové Harry a William (39) na nadcházející ceremoniál v zahradách Kensingtonského paláce připravili samostatné proslovy.

Odhalení sochy se ponese v komorním duchu, z úcty k odloučené exmanželce a obav ze smíšených emocí se ho ale nezúčastní princ Charles (72), pozvání odřekla také Kate Middletonová (39), údajně aby znesvářeným bratrům nedělala pořád mediátora a pro jednou se sami »dokopali« ke společné řeči.

VIDEO: Harry a Meghan: Nejzásadnější okamžiky ostře sledovaného páru

Video
Video se připravuje ...

Harry a Meghan: Nejzásadnější okamžiky ostře sledovaného páru Mall.tv

Fotogalerie
68 fotografií