První volbou na jméno malé dcerky Meghan a Harryho je podle veřejnosti samozřejmě Diana, na počest Harryho milované maminky. Vzhledem k tomu, že o její tragické smrti princ i po letech mluví, dávalo by smysl, kdyby chtěl tímto způsobem uctít její památku. Ovšem pravda je, že se o tomto jméně spekulovalo zatím pokaždé, když někdo z královské rodiny čekal přírůstek.

Druhá varianta rovněž počítá s tím, že by miminko dostalo jméno po někom z rodiny, kdo již odešel na věčnost. Od dubna totiž narostly šance jménu Philippa po vzoru Harryho dědečka prince Philipa (†99).

Ve hře je ale i jiná možnost. „S přihlédnutím k zálibě královské rodiny uctívat minulé a současné panovníky jmény pro děti, také jméno Elisabeth je blízko vrcholu žebříčku jmen, hned za Dianou a Philippou, sázkaři tvrdí, že u Elizabeth je možnost 10/1,“ uvedl expert pro OK! Magazine.

Harry možná nebude chtít použít přímo jméno Elizabeth (českyAlžběta) a raději zvolí modernější jméno, ovšem i tak možná na babičku nezapomene. Další teorií totiž je, že by dcerku pojmenovali Lily, což by byla mírná narážka na královninu přezdívku z dětství -  Lilibeth. „Bylo by to krásné pokývnutí směrem ke královně, ale zároveň to je a vždy bylo jedno z Harryho nejoblíbenějších jmen,“ cituje Mirror údajný zdroj z blízkosti královské rodiny.

Podle webu mybettingsites.co.uk sázkaři také stále počítají i s dalšími jmény, například Alice, Alexandra and Alicia. Budou se snad vévodové ze Sussexu snažit sladit jméno dcery s jménem svého staršího syna Archieho? To vše zřejmě ukáže až čas, dvojice zatím nedala nic znát ani náznakem. Druhé těhotenství Meghan oznámila na Valentýna a pohlaví miminka pak mimo jiné propálila v nechvalně proslulém rozhovoru s Oprah Winfreyovou (67).

Vztahy se zbytkem rodiny jsou tak nyní napjaté víc než kdy dřív. Je ale možné, že nový přírůstek to zase napraví. „Jsem si jistý, že královská rodina přivítá nové miminko s otevřenou náručí. Nový život je často skvělým způsobem, jak zkusit napravit trhliny v jakékoliv rodině, královské či nikoliv,“ uvedl královský expert Nick Bullen pro Us Weekly.

Podle Mirroru bychom se tak mohli dočkat i toho, že Harry a Meghan zavítají v roce 2022 i na tradiční červnové oslavy Trooping the Colour, kde by se na balkoně vedle královny i Williama (38) a Kate (39) s jejich dětmi mohli objevit i Sussexové se svými ratolestmi. Pro Archieho, kterému tou dobou budou tři roky, by to byl debut. Stejně tak pro holčičku, která se teprve narodí.

VIDEO: Harry a Meghan: Nejzásadnější okamžiky ostře sledovaného páru

Video
Video se připravuje ...

Harry a Meghan: Nejzásadnější okamžiky ostře sledovaného páru Mall.tv

Fotogalerie
102 fotografií