Manžela královny Alžběty II. (94) hospitalizovali v polovině února. Začátkem března byl z nemocnice Krále Edwarda II. přesunut do zdravotnického zařízení sv. Bartoloměje se specializací na kardiovaskulární onemocnění. Operaci srdce prodělal Philip ve středu, zákrok proběhl bez problému a princ je na tom velmi dobře. Přesto nad Buckinghamským palácem na půl žerdi vlaje pomyslná černá vlajka.

Video: Královská rodina děkuje zdravotníkům

Video
Video se připravuje ...

Královská rodina děkuje zdravotníkům Instagram Kensington Royals

Podle nejmenovaného zdroje serveru WION královská rodina připravuje opatření na potenciální pohřeb v případě, že by princ Philip náhle zemřel. Zdroj také prozradil, že s touto záležitostí obeznámili i vévody ze Sussexu prince Harryho a Meghan Markleovou (39) žijící v Kalifornii.

Harrymu doporučili, aby okamžitě odletěl domů, aby se stihl rozloučit se svým dědečkem. Kdo ví, zda je poslechne,“ uvedl serveru zdroj. Palác podle něj také řeší, kam Sussexy v případě jejich příletu usadit a jak je uchránit před hněvem britského lidu. Prozatím ale nic nenasvědčuje tomu, že by se stav téměř stoletého šlechtice měl zhoršit. Buckinghamský palác ve svém posledním prohlášení naznačil Philipův brzký návrat domů.

VIDEO: Harry s Meghan natočili podcast s malým Archiem. Popřál všem šťastný nový rok!

Video
Video se připravuje ...

Harry s Meghan natočili podcast s malým Archiem. Popřál všem šťastný nový rok! YouTube

Fotogalerie
98 fotografií