Informaci serveru Daily Mail potvrdil princeznin mluvčí. „Princezně Michael z Kentu bylo diagnostikováno onemocnění koronavirem, trpí extrémními závratěmi a zvýšeními teplotami až horečkami.“ Mluvčí dodal, že princezna se s potížemi potýká nejméně měsíc. Nakazit se měla od své služebné.

Podle britského The Sun, jemuž se mluvčí rovněž svěřil, je společně s manželem v povinné izolaci v Kensingtonském paláci, kde setrvají, dokud se princezna nevyléčí. Její manžel Michael z Kentu (78) měl negativní test. Princezna Marie má německé a maďarské předky, narodila se ale v Karlových Varech.

Video: Agáta vyplatí Prachaře, miliony od mámy nestačí! A Forejt promluvil o vztahu s Burešovou

Video
Video se připravuje ...

Agáta vyplatí Prachaře, miliony od mámy nestačí! A Forejt promluvil o vztahu s Burešovou Bára Horáková, Lukáš Červený

Je již v pořadí třetím členem britské královské rodiny, co potvrdil onemocnění covid-19. Jako první se krátce po vypuknutí pandemie nakazil princ Charles (71). Nedlouho poté měl pozitivní test na koronavirus také jeho syn princ William (38), který podle neoficiálních informací o nákaze do předminulého týdne mlčel, údajně proto, aby nevyděsil národ. Jeho průběh nemoci byl na rozdíl od mnohem staršího a ohroženějšího otce těžší, trápily ho zejména problémy s dechem.

VIDEO: Konec Ordinace! Fanoušci jsou v šoku. A jak vypadá sociální byt Dominiky Gottové

Video
Video se připravuje ...

Konec Ordinace! Fanoušci jsou v šoku. A jak vypadá sociální byt Dominiky Gottové Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
92 fotografií