Je to již 17 let, co se princ Charles nastěhoval po smrti své babičky, matky královny Alžběty II. (94), do královské rezidence Clarence House. Tam žije se svou ženou Camillou a pochopitelně v sídle nechybí ani místo, kde má každý klid na svoji práci.

V době největší koronavirové krize odhalila svoji honosnou pracovnu Camilla a všichni nestačili bez přehánění zírat, kolik věcí je schopna nashromáždit na tak malém prostoru. Jednoduchost a decentnost jako přivdaná členka královské rodiny evidentně neupřednostňuje. A ne jinak je tomu u Charlese, jehož pracovna byla odhalena právě nyní! Jaké poklady se nachází na jeho stole a vlastně všude kolem?

Podívali jsme se mu „na zoubek“ a odhalili mnohé! Stejně jako u Camilly také u něj nelze přehlédnout skutečnost, že na prvním místě je pro něj rodina, jejíž vztahy jsou sice zvláště kvůli Harrymu (35) a Meghan Markleové (38) celkem napjaté, to ale neznamená, že by na ni zanevřel. Na stole tak nechybí rodinné fotografie, kde lze spatřit zarámovanou Camillu, královskou matku, ale také vyobrazenou Matku Boží. Dojem vzorně srovnaných zarámovaných snímků ovšem lehce kazí papíry nepřehledně poházené po stole...

Také almara v pozadí stojí za povšimnutí. Načančané starožitné nádobí v ní ale nezaujme tolik, jako přeplněná část z vnější strany. Na obrázku vlevo dominuje fotka vnuka George (6), vedle níž se výrazně vyjímá dětský, vodovými barvami vytvořený obrázek modrého nebe a duhy. A podobných obrázků tam má Charles více. Pravděpodobně se tak bude jednat o roztomilé výtvory jeho vnoučat, potomků z Williamovy (37) strany. Záhadou ovšem zůstává fotka vpravo. Z dálky to vypadá, že je na ní mladá blond žena ve světlých šatech. Že by památka na mládí Camilly? A nebo dokonce na nebožku princeznu Dianu (†36)? Posuďte sami!

Fotogalerie
44 fotografií