Ruští youtubeři Vladimir Kuzněcov (33) a Alexej Stoljarov (32) alias Vovan a Lexus, kteří se vydávali za ekologickou aktivistku Gretu Thunbergovou (17), Harryho řádně ztrapnili. Šokující je ale i jejich další odhalení – kontaktovat prince (což byl jejich sen) nebylo prý vůbec obtížné.

Na konci prosince prostě poslali jeho hollywoodským PR pracovníkům e-mail, v němž se vydávali za Thunbergovou a navrhovali společný telefonát. V závěru roku se dočkali odpovědi – z Harryho soukromého e-mailu!

„Byli jsme v šoku, že nám napsal. Vůbec nikdo nás nezkontroloval,“ přiznává Alexej. Následovaly dva telefonáty (na Nový rok a 22. ledna), při kterých Harry použil svůj soukromý mobil, aniž by si skryl číslo! A neštěstí bylo na světě… „Mluvil asi hodinu a byl velmi upřímný. Chtěl se vypovídat, aby se mu ulevilo,“ dodává youtuber.

Bezpečnostní pracovníci královské rodiny jsou z Harryho počínání v rozpacích. „Přesně toho jsme se báli, když si je s Meghan převzali agenti z Los Angeles, kteří nedodržují královské protokoly,“ prozradil jeden ze zaměstnanců paláce. „V Buckinghamském paláci, nikdy by se to nestalo, ti dva by se nedostali přes ústřednu,“ má zase jasno Dickie Arbiter, bývalý mluvčí paláce.

VIDEO: Jindřich Forejt o Harrym a Meghan: Není pro ně cesty zpět

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Jindřich Forejt o Harrym a Meghan: Není pro ně cesty zpět Petr Macek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
65 fotografií