„Tuhle sošku pojmenuji Harry, protože jsem nadšený, že se do Států vrací se mnou,“ zaznělo v děkovné řeči Brada Pitta (56) na předávání filmových cen BAFTA, čímž hollywoodská hvězda narážela na takzvaný megxit, který spočívá nejen v zanechání královských povinností, ale i v opuštění Velké Británie a stěhování se do Ameriky.

A jak se zdá, kontroverzní dění posledních týdnů nenechává chladným opravdu nikoho. Po Bradu Pittovi se nyní vyjádřila i živoucí pěvecká legenda Madonna. Ta přišla se skutečně lukrativní a nečekanou nabídkou směřovanou přímo vévodovi a vévodkyni ze Sussexu.

„Harry, neutíkejte do Kanady. Je to tam tak nudné. Nechám vám svůj byt na Central Park West. Jsou tam dvě ložnice a nejlepší výhled na Manhattan, neuvěřitelný balkon,“ prohlásila zpěvačka s tím, že nabízený podnájem v nejlepší části newyorského Manhattanu je pro život lepší i než Buckinghamský palác.

V komentářích se pak Madonna se zlou potázala, když se stovky Kanaďanů začaly ohrazovat, že v Kanadě opravdu nuda není. Jak to ale vypadá, její přidrzlý názor sdílí i samotný Harry s Meghan Markleovou, protože se ukázalo, že Kanada nebude jejich jediným domovem. Velkou část roku plánuje rodinka trávit ve své další xmilionové nemovitosti ve výrazně slunnější Kalifornii. A tak se dá předpokládat, že velkorysou nabídku popové divy patrně nevyužijí.

VIDEO: Podívejte se, jak vypadala Madonna odmala až doteď.

Video
Video se připravuje ...

Podívejte se, jak vypadala Madonna odmala až doteď. youtube.com/toptenfamous/BPŽ

Fotogalerie
50 fotografií