Meghan a Harry se sice již vrátili ze své oficiální cesty po Africe, ovšem v sobotu britské televize odvysílají dokument o této jejich výpravě. Zatím z něj unikla pouze krátká ukázka z interview Toma Bradyho s vévodkyní Meghan. V něm brunetka nečekaně přiznává, jak moc ji zasáhly její nedávné životní změny – svatba s princem, narození synka a péče o něj, to vše pod dohledem médií a fanoušků.

Každá žena, obzvlášť když je těhotná, je velmi zranitelná. Bylo to velmi náročné. A pak máte miminko a... však víte,“ objasnila Američanka dojatě a naznačila tak, že to pro ni nebyla žádná procházka růžovým sadem. Novinář se jí posléze ptal, jaký vliv měl velký tlak vyvíjený veřejností na psychické zdraví Meghan.

Děkuji za optání. Moc lidí se mě nezeptalo, jestli jsem v pořádku, ale je to dost skutečná záležitost, která se odehrává v zákulisí, a kterou si prožívám,“ uvedla a měla co dělat, aby při těch slovech udržela na uzdě své emoce. V očích se jí leskly slzy, které však vévodkyně ze Sussexu statečně zadržovala.

Takže to pro Vás bylo opravdu náročné?“ ujišťoval se ještě Brady, zda její slova správně pochopil. Na to bývalá herečka odvětila už jen jednoduchým „ano“. Není divu, protože Meghan je často terčem kritiky za ty nejmenší věci. Dokonce už i její muž se ji snažil v minulosti bránit.

Poté, co ale nyní promluvila ona sama, zdá se, že má přece jen i své fanoušky. Krátce po rozhovoru se začal všude na twitteru objevovat hashtag #WeLoveYouMeghan (v překladu Milujeme tě, Meghan), jako by se všichni příznivci královské rodiny spojili a ukázali vévodkyni a mamince pětiměsíčního chlapečka Archieho, že na ni myslí a podporují ji.

Fotogalerie
101 fotografií