Meghan Markleová a princ Harry před oficiální cestou do Afriky už podruhé za krátkou dobu opustili maličkého Archieho. Nejprve Meghan sama zamířila do USA podpořit svou kamarádku Serenu Williamsovou (37) při grandslamovém turnaji, nyní se oba dva vydali do Říma na svatbu Meghaniny blízké přítelkyně, Mishy Nonooové.

Byla to ostatně ona, kdo údajně seznámil nepříliš úspěšnou herečku, známou maximálně ze seriálu Kravaťáci, s princem Harrym, a proto nechyběla ani na veselce vévody a vévodkyně ze Sussexu. Nyní se rozhodla vstoupit do manželství i ona sama, a své „ano“ si řekla s ropným magnátem Michaelem Hessem, bývalým partnerem modelky Heidi Klumové (46). Obřadu se účastnila celá řada celebrit, například Ivanka Trumpová (37), herec Orlando Bloom (42) se svou partnerkou, zpěvačkou Katy Perry (34), komik James Corden (41) či bývalý člen legendárních Beatles, tedy Paul McCartney (77). Zraky všech se však upíraly především na okouzlující královskou dvojici. U Meghan všechny notně překvapily šaty, které si pro tuto slavnostní příležitost zvolila. 

Jde totiž o model od Valentina, který je k dostání za zhruba devět tisíc liber (což je zhruba 264 tisíc českých korun), a i když jde o krásnou třpytivou róbu až na zem, jejich černá barva se na veselku moc nehodí. Meghan navíc šaty doplnila náušnicemi, které za pět liber (necelých 150 korun) zakoupila její kamarádka na bleším trhu v Portobello Road v západním Londýně.

Mnohé svatební hosty však kromě faktu, že se Meghan rozhodla bourat tradice a dorazit na svatbu v černém, notně rozhodil i fakt, že se Mishiny oddavky přesunuly z původní soboty na pátek. Údajně se Nonooová k tomuto kroku rozhodla poté, co jí Meghan oznámila, že záhy po víkendu vyráží s princem Harrym a maličkým Archiem na desetidenní turné po Africe. Takhle mohli vévoda a vévodkyně ze Sussexu přiletět do Itálie ve čtvrtek, v pátek si užít bujarého svatebního veselí, a v sobotu se urychleně zase vrátit do Británie, aby mohli plnit své královské povinnosti.

Další zdroj však tyto spekulace popírá, údajně si módní návrhářka zvolila pátek jako svůj svatební den z náboženských důvodů: podle některých židovských zvyklostí by si prý měli novomanželé vyměnit své svatební sliby při západu slunce...

VIDEO: Princ Harry vtipkoval s drzou holčičkou, která mu ujídala popkorn. Jeho reakce byla dokonalá!
Video
Video se připravuje ...

Princ Harry vtipkoval s drzou holčičkou, která mu ujídala popcorn. Jeho reakce byla dokonalá! hellogiggles.com

Fotogalerie
77 fotografií