I tohle můžete potkat na ulicích hlavního města Anglie! Muže, který si jede na výlet se svými psy… Způsob venčení pejsků, který provozuje James Middleton, nejmladší dítě vlivné rodiny Middletonových, je totiž notně neobvyklý a hlavně nepřehlédnutelný.

Tento svéráz si totiž všech pět chlupáčů naložil na své speciálně upravené kolo, které mohlo z dálky připomínat trakař, a vyrazil s nimi do ulic. Pejsci si jízdu zcela evidentně užívali, zvesela vykukovali na cestu a uši jim vlály ve větru. A sympatický James? Ten při této veselé jízdě vypadal jako typický anglický gentleman: na sobě měl slušivý modrý oblek dokonale sladěný se světle modrou košilí, k tomu kožené botky a stylové sluneční brýle. A hipsterský plnovous byl už jenom třešničkou na dortu. Není divu, že se po nich každý otáčel!

James zkrátka nemá kvůli svým sestrám šanci uniknout zpod drobnohledu široké veřejnosti. Obě patří mezi britskou smetánku a nejstarší dcera rodu Middletonových je dokonce manželkou prince Williama (36), který jednoho krásného dne skončí na britském trůně.

Sám James tak vedle svých úspěšných sourozenců působí jako černá ovce – všechny firmy, které kdy založil, zkrachovaly, a navíc ho už dlouhá léta sužuje „rakovina mysli“, tedy deprese. Po boku své sestry Kate, vévodkyně z Cambridge, je sice aktivní v její charitativní organizaci Heads Together, která se zabývá duševním zdravím, on sám se však nejlépe cítí v přítomnosti němých tváří. Ty mu ostatně jeho časté výkyvy nálad nikdy vyčítat nebudou.

Rovněž začal pracovat jako dobrovolník v Pets As Therapy, kde se věnuje se svou desetiletou fenkou Ellou canisterapii. Ta má za sebou dokonce všechny patřičné zkoušky a je plnohodnotným terapeutickým psem. Kromě ní má doma ještě další čtyřnohé parťáky - Incu, Lunu, Zulu a Mabel. A s nimi tráví veškerý svůj volný čas – pokud tedy zrovna není se svou novou partnerkou, francouzskou finanční expertkou Alizee Thevenetovou (29). S ní by se podle britského magazínu Mirror měl stýkat od konce loňského roku. A nebyla by snad nová láska nejlepším lékem na jeho deprese?

VIDEO: Svatba Pippy Middletonové: Podívejte se, jak to vypadalo na luxusní veselce!

Video
Video se připravuje ...

Svatba Pippy Middleton: Podívejte se, jak to vypadalo na luxusní veselce! Reuters

Fotogalerie
44 fotografií