Kate Middletonová, manželka prince Williama (36) a matka jeho tří dětí, princů George (5), Louise (1), a princezničky Charlotte (4), je bezesporu nádherná žena. Ovšem ani ona není až tak dokonalá, jak by se na první pohled mohlo zdát. Její příznivci (anebo odpůrci?) si totiž začali všímat jejích rukou, především tedy prstů. Ty totiž až podezřele často „zdobí" náplasti.

Pravda, půvabná Kate sice používá náplasti v nenápadné tělové barvě, a většinou, jako správná dáma, stojí s řádně sepnutými dlaněmi (případně pevně svírá kabelku), všímaví fanoušci královské rodiny, kteří se mohou pochlubit ostřížím zrakem, tento její nedostatek však i tak odhalili. Naposledy se s náplastí na palci pravé ruky objevila na počátku tohoto týdne na výstavě květin v Chelsea.

Že by Kate sklouznul nůž, když něco krájela? Anebo byla jenom neopatrná při manipulací s nůžkami? Těžko říct. Nahrává to však tvrzení prince Williama, který mnohokrát prohlašoval, že se společně se svou paní a dětmi snaží žít docela normálním životem bez služebnictva, a také se v jejich rodině normálně vaří. Není snad pravdou, že právě v kuchyni dochází nejčastěji k nejrůznějším drobným zraněním a oděrkám?

O Kate je navíc známo, že je velice vášnivou zahradnicí, a snaží se opečovávat rozlehlé pozemky patřící ke Kensingtonskému paláci a Anmer Hall v Norfolku. I při plení může snadno dojít k nehodě... Na twitteru, kde se to nejrůznějšími spekulacemi jenom hemží, dokonce někteří z bolavých prstíků křehké vévodkyně obvinili rodinného kokršpaněla Lupa.

VIDEO: Jak se Kate Middletonová inspiruje stylem princezny Diany

Video
Video se připravuje ...

Jak se Kate Middleton inspiruje stylem princezny Diany Youtube.com_Royal Fashion Tube/BPŽ

Fotogalerie
50 fotografií