Při pohledu na fotografie se nejednomu fanouškovi královské rodiny zatajil dech! Královská rodina si totiž velmi zakládá na svém soukromí a fotografie z běžného života nejsou pro obyčejného smrtelníka téměř k dispozici. Královna Alžběta II. (92) si ale naštěstí může oddychnout. Po bližším zkoumání si totiž všimnete, že se jedná o královské dvojníky.

Fotografka Alison Jacksonová (58) si na focení dvojníků slavných postavila kariéru. Teď využila zvýšeného zájmu o královský pár a připravila focení, které má Meghan Markleovou a prince Harryho ukázat v obyčejném světle.

Skutečná Meghan je velkou fanynkou jógy, a tak fotky s obdivuhodnými pózami nemohly chybět. Na jednom z dalších snímků se princ Harry a Meghan dohadují nad jménem, které by měli miminku dát. Schválně je zaškrtlé jméno Kate, čímž fotografka vtipně naráží na spekulace o svárech mezi oběma vévodkyněmi.

V královské rodině už ale musí být na podobné vtípky zvyklí. Nebylo to totiž poprvé, co si fotografka Jacksonová vzala na mušku někoho právě z královniny rodiny. V minulosti si dělala srandu třeba z Kate Middletonové (37) a prince Williama (36), Donalda Trumpa (72), nebo Kim Kardashianové (38). 

Na bizarní fotografie se podívejte do naší galerie.

Fotogalerie
26 fotografií