Pozvánku stále neobdržela nevlastní sestra nevěsty, Samantha Markle (52), která je upoutána na invalidní vozík. Ukřivděná žena navíc tvrdí, že na svatbu nepřijde ani zbytek rodiny, což je prý nepochopitelné.

„Z respektu i humanitárnosti by Markleovi měli být pozváni, pokud tam budou i dva tisíce úplně neznámých lidí,“ napsala rozhořčeně na Twitteru a narážela tím na rozhodnutí snoubenců pozvat na obřad také 2500 obyčejných lidí (studenti z místních škol, zástupci charitativních organizací a další).

„Nikdo z rodiny ale pozvánku nemá. Stále čekáme,“ řekla již v minulosti Samantha, která má s Meghan společného otce Thomase (73). Ten nyní žije v Mexiku a není jisté, zda svou dceru dovede k oltáři. Matka nevěsty Doria ale zřejmě na svatbě chybět nebude.

„Náš strýc, bratr, já, nejlepší kamarádka po 30 let, synovci a neteře,“ vypočítává všechny, kdo byl podle ní z události vyšachován. „Rodina je rodina,“ nechápe žena.

Ovšem podle fanoušků královské rodiny je klidně možné, že pozvánky ještě dorazí. Přece jen po Velké Británii se asi rozešlou rychleji než za moře do Ameriky.

VIDEO: Budoucí nevěsta prince Harryho: „Nenechala jsem ho domluvit!“

Video
Video se připravuje ...

Budoucí nevěsta prince Harryho: „Nenechala jsem ho domluvit!“ @TheBritishMonarchy

Navíc je také možné, že Samantha mezi pozvanými skutečně nefiguruje. Nebylo by se čemu divit, když se jako jediná z rodiny Markleových o mladší sestře rozpovídala do médií a vůbec ji nešetří. Téměř při každé příležitosti ji kritizuje a dokonce napsala na toto téma i knihu.

Vše o svatbě prince Harryho a Meghan čtěte ZDE>>

Fotogalerie
36 fotografií