Andrej Babiš zvolil jako nejvyšší představitelé zastoupených monarchií frak, jenž Britové alternovali pro ně typickým žaketem. Nutno poznamenat, že frak zvaný White Tie či Full Evening Dress je nejvíce formálním dress codem náležejícím elitním společenským událostem.

A pokud se nemýlím, premiér, jenž se jindy spokojí se smokingem (White Tie), v něm měl premiéru. A nechybil s tím, že přednice saka mohla být o něco delší. Sahat k pasu.

Manželka Monika vsadila na striktní, navýsost jednoduchou eleganci v podobě cyklámen toalety s patřičnými lodičkami a skořepinovým psaníčkem. Kultivované zdrženlivosti nahrává i fakt, že vynechala „kolier“ či jiné opulentní klenoty. Pod přiléhavou róbou se poněkud rýsuje břicho, ale tento detail je únosný.

P.S. Paní Babišová, jíž tentokrát stylista Vaněk neoblékal, nechybovala ani v neformální části oficiální návštěvy. Příkladem je i kalhotový komplet ve skořicovém tónu s blůzou, širokými módními nohavicemi do pasu a doprovodným kabátkem s lemy norka v koncích rukávů.
Fotogalerie
38 fotografií