Na celé záležitosti je zajímavé pouze to, že jde o ženu miláčka národa, která se chce nejspíš realizovat, protože na standard rodiny přispívat nemusí. I když – jak sama podotýká – nesmí její profese jakkoli narušit chod rodiny.

Myslím, že tak hrozné to nebude. Takzvané spojováky, pár vět mezi jednotlivými reportážemi se sice točí předem, ale přibližně tři minuty celkového textu nebude trvat tolik, co šichta na poloviční pracovní úvazek. S maskérnou by to mělo zabrat maximálně dvě hodiny.

Mimochodem - když jsme u maskérny, vizážista v úterních zprávách Ivaně nepomohl. Líčení očí bylo na její typ i roli příliš tvrdé. Vlasy měly být o odstín, dva temnější. Tento look, přičteme–li prkenné podání nervózní začátečnice, z Ivany Gottové udělaly mladou úhlednou paní, která může deklamovat anonce ke zprávičkám ze showbyznysu anebo v reklamě propagovat polévku s knedlíčky…

Nutno uznat, že se Ivana snaží. Dikce na amatérku je dost dobrá. I s přihlédnutím, že ji Mistr z Bertramky po večerech trénuje. Jistě nějaké sykavky v projevu jsou, ale ty mají i skuteční profíci. Mnohem horší je nedostatek charisma. Osobitosti, kterou celková image na obrazovce plus nejistota školačky sráží na nulu.