Po příjezdu do Grandhotelu Pupp, kde je ubytovaný, se pozdravil s prezidentem festivalu Jiřím Bartoškou (75) a s fanoušky. S úsměvem se snažil všem podepsat, udělat selfie, pak se odebral na svůj pokoj. 

Tam se po letu dal krapet do kupy, převlékl si triko, džínovou bundu vyměnil za teplákovou a na hlavě ponechal červenou kšiltovku, v níž přiletěl. Když se objevil před hotelem, hned na něj začali pokřikovat fanoušci. Opět byl ke všem velmi přívětivý. Po večeři s Bartoškou a výkonným ředitelem Kryštofem Muchou (47) se vypravili na tradiční BMW party na terase střechy Thermalu. 

Přítomnost hollywoodské hvězdy byla pro hosty velmi příjemným překvapením a Benicio byl viditelně rád, že je o něj zájem. Sice s ochrankou v zádech, ale pořád ke svým obdivovatelům laskavý. Společně s Barťákem a jeho manželkou se posadil na betonovou zídku, požádal o pivo a užíval si party. Hodně veselý rozhovor měl s první dámou festivalu a dalším doprovodem. 

 

Video
Video se připravuje ...

Benicio Del Toro v baru na MFF KV Markéta Reinischová

Zatímco většina lidí se okolo 22. hodiny začala trousit ke svým hotelům, nebo do dalších barů, držitel Oscara za nejlepší mužský herecký výkon ve vedlejší roli ve snímku Traffic pořád zůstával a bavil se. Podle toho, že ho Blesk v půl dvanácté přistihl na kolonádě, je zřejmé, že šel z Thermalu do Puppu pěšky. Opět v doprovodu ochranky a pár dalších lidí si to vesele štrádoval... 

Video
Video se připravuje ...

Benicio Del Toro se podepisuje fanouškům Blesk.cz

Festival k poctě známého herce uvede filmy Obvyklí podezřelí a Traffic - nadvláda gangů, a na závěrečném večeru mu prezident festivalu předá cenu. 

Fotogalerie
59 fotografií