56. ročník filmového festivalu v Karlových Varech sice oficiálně začíná až v pátek, ale některé osobnosti, které jsou s ním spojené, jsou už na značkách. Sice jim ještě nedorazily hlavní hvězdy ze zahraničí, jim to ale očividně příliš vrásky nedělá. 

Dokážou si užívat života i sami - kromě již zmíněného Bartošky se v proslulém hotelu Embassy setkali i Marek Eben (64), moderátor, který bude oficiální program festivalu provázet jako ostatně každý rok, dále producent Kryštof Mucha (47), který se už léta na festivalu podílí - nejprve jako vedoucí VIP Guest Servisu a později jako výkonný ředitel.

Nechyběl ale ani Karel Och, jenž se po Evě Zaoralové stal uměleckým ředitelem Mezinárodního filmového festivalu. A jako žolík pro štěstí zřejmě v této partě funguje i herec a frontman kapely MIG21 Jiří Macháček (55). Také on leckdy ve Varech moderuje různé akce, ovšem nejvíc si ho asi stejně pamatujeme, jak se před lety s Táňou Vilhelmovou (43) a Aňou Geislerovou (46) koupali v místní říčce Teplé a zpívali u toho »Den je krásný«. Bude i letos prostor pro nějakou takovou divočinu?

 

Video
Video se připravuje ...

Historie hotelu Thermal. Srdce Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary Videohub

Fotogalerie
36 fotografií