Toužila být zpěvačkou, ale její život se bohužel začal ubírat úplně jiným směrem. O Charlottě se začalo opět mluvit, když všechny šokovala svým novým vzhledem. Během chvíle totiž rapidně zhubla a vypadá nyní jako úplně jiný člověk! I když to nejmladší dcera klanu Štikových sváděla na zdravotní životní styl, máma Monika tvrdí, že si nechala podvázat žaludek. „Naštvalo mě, že říkala, že najednou cvičí a jí zdravě. Já jí řekla, že tohle nebudu podporovat,“ řekla ve svém podcastu, který si po vzoru starší dcery Ornelly založila.

Dluží prachy

V souvislosti s Charlotte se ale začalo diskutovat i podstatně závažnější téma: Narkotika. O těch v podcastu otevřeně promluvila i máma Monika, která je z toho velmi špatná. Ze stavu, do kterého se její milovaná dcera dostala, viní hlavně její okolí. „Řekla mi, že ji věznil chlap, který ji týral, chtěl ji zabít, znásilnit. Plno lidí zklamala. Dluží spoustě lidem peníze. Ti špatní lidé ji dovedli k narkotikům. Nemůžu se sebrat a jet pro ni. Nejde to,“ popsala Binias šílené okolnosti. „Můj kolega mi napsal, že viděl Charlotte přespávat na nádraží mezi feťáky. Doslova jsem ji sebrala s tou dekou a vzala ji nazpátek. Snažila jsem se jí sehnat práci, ale nechtěla,“ přiznala smutně Monika.

Video
Video se připravuje ...

Charlotte Štiková na castingu do muzikálu! Neuvěříte, jak zpívá! FTV Prima

Pomocná ruka

Ornella Koktová o své sestře nemá žádné informace, dokonce nezná ani její telefonní číslo. I ona věří, že má Charlotte problém s návykovými látkami. Zkusila ji kontaktovat, ale marně. „Napsala jsem jí dopis, že kdyby řešila nějakou situaci, jsem tu pro ni. Už jsem jí několikrát pomohla. Nabídla jsem jí pomocnou ruku, ale nemám žádnou reakci,“ svěřila Blesku Ornella.

Podváděla lidi?!

Ještě nedávno se kolem Charlotte rozhořel další skandál. Rozhodla se totiž prodávat luxusní kousky oblečení za nemalou cenu. Mělo to ale háček – zaplacené věci lidem neposlala a peníze také nevracela! Podvedené zákaznice se nakonec obrátily na policii. „S trestním oznámením jsem čekala několik měsíců. Chtěla jsem jí dát šanci, třeba jen zapomněla. Nakonec to ona vyřešila blokací a já nemám ani šortky, ani peníze,“ řekla Blesku jedna z nich.

Fotogalerie
78 fotografií