Podruhé vdaná Andrea Pomeje, která si dopřála veselku se svým přítelem na stejném místě, kde měla i první svatbu s hercem, dabérem a producentem Jiřím Pomeje (†54), hlásí po návratu do České republiky velké změny. Její rodina, v níž je kromě ní a pokrývače Petra Plačka, jenž si nechává říkat Pedritko, také dcera Anička (10), teď nově čítá další přírůstek!

Ačkoliv je pravda, že se Andrea netají faktem, že by si s Plačkem ráda a co nejdříve pořídila miminko, tentokrát je řeč o čtyřnohém kamarádovi, co nyní dělá známé dýdžejce radost. Záběry rozkošného štěněte aktuálně boří její sociální sítě, kde se pejskem pochlubila. „Tohle je náš Argo, po domácky Argomil. Věřím, že ho budete tady milovat stejně jako my!!“ vzkázala fanouškům na instagramu.

Video
Video se připravuje ...

Problémy Andrey Pomeje se jménem: Pomohl žabí jed! Markéta Reinischová

Chlupatá kulička, podle všeho stafordšírský bulteriér, je roztomilost sama - i přes to kousavé štěňátkovské období. Je totiž pravdou, že i když mají „bulíci“ pověst zlého bojového plemene, ve skutečnosti jsou to miláčci vhodní k dětem.

Video psíka se dočkalo celé řady lajků a nadšených komentářů, a to nejenom od Andreiných fanoušků, ale i od kolegyněk ze světa showbyznysu. Upřímně dojal třeba módní návrhářku Blanku Matragi (71), která nešetřila emotikony ve tvaru srdíček, či moderátorku Lucie Šilhánovou Černou (43).

Fotogalerie
58 fotografií