Andrea má k Thajsku velké pouto. „Zastávám jejich filozofii a způsob života. Miluji jejich kuchyni, a kdo mě zná, ví, že tvoří 90 procent mého jídelníčku v Česku. Už jsem se několik jejich jídel naučila vařit, nakupuji autentické suroviny. Když nemůžeme sem, tak si doma uděláme malé Thajsko, nebo si na jídlo zajedeme do asijské tržnice Sapa,“ řekla Blesku Pomeje. Tu v Thajsku požádal o ruku již Jirka, a to v roce 2012. O několik měsíců později se tam i vzali.

Podobný rituál teď dýdžejka zažila se snoubencem Petrem Plačkem (42). „Bylo to opět tak emotivní a opět jsem si uvědomila, že mám chlapa s obrovským egem, který se dokázal povznést nad tím, že jsem tohle před lety zažila s Jirkou. Moc jsem si přála mít svůj velký den s Petrem v Thajsku a to se mi splnilo. Možná si někdo řekne, že kopírujeme to, co už bylo, ale tohle bylo všechno jinak a pro mě je to velmi duchovní záležitost,“ svěřila se Blesku Andrea.

Video
Video se připravuje ...

Problémy Andrey Pomeje se jménem: Pomohl žabí jed! Markéta Reinischová

Ceromonie proběhla v buddhistickém klášteře, kde byli Andrea s Petrem jen sami dva, tedy kromě mnichů, kteří obřad prováděli. Dcera Anička (10) a další nejbližší rodina se další veselky dočkají až v Česku.

„Náš obřad tady není legální svatbou, i když by to šlo zařídit, ale museli bychom vyběhat úřady v Bangkoku, pak na matrice v Brně, ale takhle jsme to nechtěli. Tohle byla ceremonie, která pro nás byla strašně emociální. Ta oficiální svatba nás ještě čeká,“ tvrdí dýdžejka. Kdy a kde další veselka bude, si zatím Andrea nechává pro sebe.

Ani prstýnky si nevyměnili, ovšem v jednom tetovacím studiu si na levé prsteníčky nechali vytetovat dva tenké kroužky. „MILOVAT TĚ je ten nejvíc nejkrásnější způsob, jak bych si přála strávit zbytek života…“ vyznala se Pomeje.

Fotogalerie
114 fotografií