Svatební ceremonie proběhla 1. dubna, a tak si mnozí mysleli, že si z nich Andrea s Petrem vystřelili. Ale ne.

Sice jsme to nestihli do roka a do dne, ale myslím, že tohle požehnání od thajských mnichů přímo v místním chrámu nám přinese do společné budoucnosti velké štěstí! Jooo, a není to Apríl,“ svěřila se na sociální síti Pomeje, která si s Petrem po víc jak roce od zásnub, slíbila věčnou lásku.

Video
Video se připravuje ...

Přiznání Andrey Pomeje: Musela říct NE miminku! Markéta Reinischová

I když svůj den plánovali dlouho, tak z Česka si dýdžejka vezla jen bílé šaty od Sandry Mark. Od této návrhářky už několikrát šaty vynesla, protože jí sedí vázačka na zádech, která ji stáhne a dá vyniknout jejímu bujnému poprsí a vosímu pasu. A tak se někteří domnívali, že už šaty, ve kterých se v Thajsku vdala, měla na sobě. Sněhobílá róba měla korzet s krajkou na ramínka a přes něj bylo našité ještě spadlé rameno z tylu. Pas zvýraznila šněrovačka a kovový pásek. Rozevlátá sukně s vysokým rozparkem odhalila Andree nohy.

Andrea s Petrem měli to štěstí, že na ostrově Ko Samui poznali dva úžasné a talentované lidi, kteří jejich okamžiky zachytili na fotoaparát. „Těším se, až sem dám fotky. To, jak Olga dokázala zachytit ty nejsilnější momenty, vůbec nechápu,“ pochlubila se kráska. Nádherné snímky nafotila Olga Krasíková.

Fotogalerie
109 fotografií