Jiří Pomeje s Andreou randil od dubna 2011 a po dvou měsících začali sdílet společnou domácnost. Jejich vztah nabral na obrátkách a už o rok později v lednu producent svou lásku požádal o ruku na thajském ostrově Kó Samui.

Šli jsme na procházku k Buddhovi, tam si Jirka přede mě klekl a dal mi prstýnek,“ prozradila Blesku Andrea, která se s Jirkou na ostrov vrátila o Vánocích a v chrámu si řekli ano. Opět to byla ceremonie jen pro ně dva, to opravdové ANO si řekli 1. června 2013 v třebotovském zámečku. Novomanželka v té době čekala jejich dceru Aničku, takže se jí pod svatební róbou klenulo bříško.

Video
Video se připravuje ...

Svatba Jiřího Pomeje Jan Jedlička, Markéta Reinischová

Dýdžejka se ještě před smrtí Jiřího, se kterým se rozešla, zamilovala do Petra Plačka. Urostlý fešák ji loni v březnu na pláži v Thajsku nečekaně požádal o ruku. Překvapená kráska řekla ano a v hlavě už měla sen, aby s Petrem zažili podobnou ceremonii jako s Jiřím.

Ta se odehrála 1. dubna v buddhistickém chrámu. „Moc jsem si přála mít svůj velký den s Petrem v Thajsku, a to se mi splnilo. Možná si někdo řekne, že kopírujeme to, co už bylo, ale tohle bylo všechno jinak a pro mě je to velmi duchovní záležitost,“ svěřila se Blesku Andrea, která bude mít další svatbu v Česku, kde už její téměř jedenáctiletá dcera Anička chybět nebude.

Fotogalerie
40 fotografií