Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Nové psí lásky hvězd! Barunka Koptových, šampion Hilmerové i čivava senior Bendové

/
  • Známé osobnosti si pořídily pejska!
    21. března 2024 ● 19:10

    Není větší radosti nežli přivítat nového člena rodiny! A nemusí hned jít o miminko - klidně to může být i nový čtyřnohý parťák. Několik známých tváří si teď v nedávné době pořídilo roztomilého domácího mazlíčka.  O koho šlo?

    Poslední zprávy o domácích mazlíčcích známých celebrit byly spíše smutné. Psího parťáka oplakávají například zpěvačka Eliška Ochmanová (35), moderátorka Tereza Pergnerová (49) či herečka Kateřina Brožová (56), jejíž pejsek zahynul v souvislosti s tragickou nedbalostí zařízení, kam byl umístěn na hlídání během její dovolené. Aktuálně se navíc trápí kvůli špatnému zdravotnímu stavu svého staršího jezevčíka.

     

    Jenže naštěstí jsou tu zprávy i daleko pozitivnější - některé známé osobnosti českého i slovenského showbyznysu si totiž pořídily nové chlupaté kamarády, co jim teď budou dělat radost... i loužičky po celém domě. To k tomu ale s veškerou láskou patří, jak vám jistě potvrdí ostatní pejskaři.

  • 1.

    Monika Hilmerová (49), herečka

    Chlupatou radost si minulý týden odvezla domů slovenská herečka Monika Hilmerová, známá z celé řady českých filmů a seriálů - třeba Der Lebensborn - Pramen života či Odznak Vysočina. „Naše fenka Ginger si adoptovala syna své sestry, a tak je nás doma o jednoho víc,“ jásala na sociální síti Monika s tím, že pejsek rasy velký švýcarský salašnický pes se jmenuje Uatu Dante Our Champion. „Náš drahý Dante, počtem členů rodiny sa láska nedělí, ale násobí,“ ujistila nový přírůstek do „smečky“.

  • 2.

    Václav Kopta (58), herec

    „Ten, kdo řekl, že se štěstí nedá koupit, neví nic o štěňatech,“ citoval na instagramu známou pravdu herec Václav Kopta, jenž si společně se svou manželkou, taktéž herečkou Simonou Vrbickou (58), pořídil rozkošné štěně zlatého labradorského retrívra. Fenečka, co vypadá skoro jako plyšová, dostala jméno Barunka.

     

    „Maličká,“ dojal se nad psíkem pekař a cukrář Josef Maršálek (41). „Ežišiii,“ šišlala i v psaném projevu herečka Adéla Gondíková (50), co má mimochodem pro retrívry určitou slabost - společně s manželem Jiřím Langmajerem (57) mají doma fenku podobného plemene, konkrétně zlatého retrívra jménem Maybe.

  • 3.

    Alice Bendová (50), herečka

    Herečka Alice Bendová se rozhodla udělat dobrý skutek a vzala si pejska staršího, co byl prozatím v takzvané »dočasce«, tedy dočasné péče. Kromě toho, že už má svůj věk, trápí ho i řada zdravotních neduhů - má nemocné srdíčko, ledviny a zuby v katastrofálním stavu. To ale jeho noví páníčci jistě dají za pomoci veterinární kliniky brzy dohromady.

     

    „Abych se představil, jsem hrdý čivavák, je mi asi 11 let (to píšu proto, abyste se nebáli adopce nás starců). Pořád mi čumí jazyk z hubičky, ale jsem prý strašně krásnej. Jsem milující a veselý pejsek, nekoušu (na rozdíl od toho zrzavýho smrada Jendy), pořád se mazlím. Ale abych se jen nevychvaloval, hned na uvítanou jsem jim doma poch*al, co šlo,“ psala Bendová za psíka, který získal jméno Karel. Původně to byl sice Oliver, ale vzhledem k tomu, že v Aliciině domácnosti je jedna Olina, pletlo by se to.

  • 4.

    Galerie

    Na další snímky těchto psíků i jejich hrdých nových majitelů se můžete podívat do naší galerie.

    Fotogalerie
    26 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy