Slavný interpret stále populárních hitů Kristínka iba spíChráň svoje bláznovstvá nebo Sám s nohami na stole, si po řadu let drží stejnou image - delší kudrliny, klobouk a štíhlá, vyrýsovaná postava, kterou by mu mohli klidně závidět muži o generaci mladší. Jak nyní Peter Nagy na sociální síti prozradil, za své tělo nevděčí ani tak dobrým genům... jako spíše poctivé dřině.

„Když mi bylo 33 let, začal jsem chodit do fitka. Kvůli kondici. S občasnými přestávkami to dělám dodnes a rád,“ svěřil se muzikant na instagramu a svá slova doprovodil snímkem ve sportovním oblečení. Péče o vlastní tělo, které se věnuje přes tři desítky let, s sebou ale nese jeden nešvar... „Pomalu si zvykám, že jsem ve fitku vždy ten nejstarší,“ přiznal pobaveně.

Video
Video se připravuje ...

Peter Nagy: Žijeme v hrozně sexistické době Tereza Kovářová

Jenže právě fakt, že je obklopen mladšími ročníky, mu dodává motivaci a vůli se nevzdávat a nadále makat na své fyzičce. A proč? „Pro kondičku, pro pozitivní myšlení, pro úsměv,“ vysvětlil Nagy - a za svůj postoj se dočkal celé řady pochvalných komentářů a lajků.

„Pán,“ ocenil ho například rapper Patrik Vrbovský (47) alias Rytmus, srdíčko mu poslal třeba rocker Petr Kolář (56) nebo zpěvačka Marta Jandová (49). Jen zpěvačka Heidi Janků (61), co je takřka jeho vrstevnicí, se zastyděla. „Já nechodím...“ přiznala kajícně.

Fotogalerie
54 fotografií