Společně vypadali jako z reklamy na štěstí. Dlouhovlasý idol žen a krásná blondýnka, které svět ležel u nohou. Zástupy Ivetiných ctitelů nebraly konce, a to bohužel Penk nedokázal ustát. 

Iveta byla kouzelná

Za seznámení dvojice tehdy úspěšných umělců mohl Bartošové manažer, který ovšem netušil, co tím způsobí. „Chodili jsme spolu sedm měsíců, z toho čtyři u nás bydlela. Když se to dozvěděl její manažer Gottlieb, mohl se zbláznit. Já jsem se mu nelíbil,“ prozradil Michal v pořadu 7 pádů Honzy Dědka s tím, že na první okamžik, kdy poznal Ivetu, nikdy nezapomene. „Zahořelo to tam, ona se začala červenat a já šel domů a byl jsem zamilovanej až po uši. Ona byla kouzelná, to bylo fakt něco,“ zavzpomínal zpěvák a přiznal, že jeho nesmyslná žárlivost vše zničila. 

Ženy po jeho boku trpěly

Stejně jako s Ivetou dopadl i Penkův vztah s maminkou jeho syna Christophera (32). S partnerkou Ivanou sice nebyli manželé, ale společně žili, jak se říká, na hromádce. „Já jsem byl žárlivej jak pes. Byl jsem strašně žárlivej. Trpěla tím Iveta a později i Ivana,“ uznává Michal zpětně, že si uvědomuje, jak se ke svým láskám choval. Bohužel to ale nešlo ukočírovat, stejně jako drogy, do kterých zpěvák spadl rovnýma nohama až na úplné dno. 

Dnes už je Michal dle svých slov vyléčený, ale prošel si peklem. K rebelství a určitému druhu závislosti inklinoval už v mládí. Tatínek z něj chtěl mít hudebníka. Penk hrál skvěle na klavír a konzervatoř byla jasná volba.

Rodiče se však rozvedli a Michal „přičichl“ k „pankáčskému“ stylu života a začal chodit za školu. „Táta to nekontroloval. Začal jsem chodit mezi pankáče a v pololetí už jsem měl 180 neomluvených hodin. Pak to prasklo. Asi by mi to odpustili, ale profesorka piana mi řekla, abych uvolnil místo, když tam nechci chodit,“ přiznal Michal upřímně. O tom, že měl opravdu talent, svědčí fakt, že ze sedmi set přihlášených dětí se dostal mezi čtyři vyvolené, které byly na školu přijaty. Poté už jeho smutný příběh všichni známe. 

Video
Video se připravuje ...

Poznali byste dnes Michala Penka? David Malík, Youtube.com

Kolečko léčení a návratu k drogám nebralo konce. Naštěstí si Michal uvědomil, že mu stojí za to žít, a úspěšně se ze závislosti dostal. Znovu koncertuje, a i když se mu drogy vepsaly do kdysi pohledné tváře, své fanynky neztratil. 

Fotogalerie
30 fotografií