Se slavnou zpěvačkou tenkrát nazpívali několik písniček, jako byly například Zpívej, Každý den vychází slunce nebo Horší, když se neotevře padák. Netrvalo dlouho a jejich pracovní vztah přerostl v milostný. 

Jak rychle Ivetin vztah s Penkem ale začal, tak rychle zase skončil. Rozchod se konal na Kubě, kam s ním zpěvačka jela točit televizní pořad. Michal si tam našel krásnou Kubánku a sexuálním radovánkám se s ní oddával přímo před očima Ivety.

Zahýbal mi tam přímo před mýma očima. A dělalo mu to dobře. Už po krátké době jsem pochopila, že to nemá význam, nějaký čas, asi rok, jsme spolu ale bydleli,“ řekla Bartošová v knize Neměla jsem se narodit. 

Video
Video se připravuje ...

Koncert Michala Penka 

Přestože se nerozešli v dobrém a dle slov Ivety byl viníkem jejich rozchodu Michal, tak ten na ni stále myslí. Do svého repertoáru zařadil její song Tichá píseň. „Tuto skladbu jsem se rozhodl zařadit, protože jsem k ní složil hudbu. Měl jsem co dělat, abych to odzpíval, cukaly mi koutky dojetí. Měl jsem co dělat, abych se nerozbrečel, vůbec jsem se nemohl dívat do lidí, protože někteří brečeli," řekl v Showtimu zpěvák, který písní dojal spoustu žen. 

Fotogalerie
60 fotografií