Podle ní Penk skutečně poslal písničku několik měsíců před otcovou smrtí Gottově ženě Ivaně (46).

„Michal mi telefonoval s tím, že od ní neměl na nabídku songu žádnou odezvu, a proto by ho chtěl poslat mě, abych ho měla u sebe a případně ho někomu z umělců nabídla,“ prozradila Aha! Dominika.

„Řekla jsem mu, že mi písničku může poslat, a že promyslím, co s ní. Myslím si, že vhodného zpěváka či zpěvačku, který by ji mohl nazpívat, najdu,“ dodala odhodlaně.

Penka zná Dominika osobně z 90. let, kdy pracovala v pražských barech a on se v některých pravidelně objevoval. „Je to milej kluk. Vím, čím si prošel. Každý máme za sebou nějaké bolestivé období, proto mu fandím,“ vysvětlila Gottova nejstarší dcera. „Byl po telefonu velmi milý a skutečně mě potěšilo, že se na mě obrátil,“ doplnila.

Bral drogy kvůli rozchodu

Penk poprvé zkusil drogy v roce 1994. „Rozešli jsme se tehdy s Ivanou, se kterou mám syna. Nechtěl jsem být doma sám a začal jsem chodit na nesprávná místa. V takových okamžicích cítíte, že kdyby tam byli vaši rodiče, řeknou vám: Tak a mazej domů. Já jsem to však neudělal a to byla chyba,“ popsal start své drogové závislosti.

V roce 2015 policie Penka celostátně hledala. S kriminalisty, kteří ho chtěli vyslechnout, totiž nekomunikoval. Proč, na to nikdy neodpověděl.

VIDEO: Dominika Gottová po pěvecké premiéře: Další song? Nevylučuji to...

Video
Video se připravuje ...

Dominika Gottová po pěvecké premiéře: Další song? Nevylučuji to... Luboš Procházka, Lukáš Červený

Fotogalerie
54 fotografií