„Jirka prý nebyl při smyslech,“ prozradil Blesk.cz člověk z Krampolovy blízkosti s tím, že herec nijak nereagoval na vnější podněty. „Vůbec nekomunikoval a podle léků rozházených okolo něj na zemi bylo podezření, že se mohl otrávit,“ dodal dobře informovaný člověk.

Výjezd potvrdila i záchranná služba. „Mohu potvrdit, že jsme zasahovali v ulici Žatecká. U muže okolo 80 let jsme zajistili vitální funkce a transportovali ho do nemocnice,“ uvedl tiskový mluvčí pražské záchranky Karel Kirs.

Překvapivé je, že přestože se v posledních letech Krampol léčil převážně v Nemocnici na Františku, tentokrát byl převezen do Všeobecné fakultní nemocnice na Karlovo náměstí. Už dříve se objevily informace, že má Krampol kvůli astmatu potíže s plícemi, ale také s ledvinami, což je v jeho věku hodně nebezpečné.

„Jirka byl z Nemocnice Na Františku propuštěn 20.3., tedy ve středu, a k jeho současnému zdravotnímu stavu mohu pouze sdělit, že byl převezen v pátek večer do Všeobecné nemocnice na Karlově náměstí, kde je v současné době na oddělení intenzivní péče,“ uvedl pro Blesk.cz manažer fotograf Miloš Schmiedberger (76).

Pro Tn.cz tuto informaci potvrdil i sám Krampol. „V pátek jsem si vzal prášky a udělalo se mi špatně, tak mi radši kamarád z baráku zavolal sanitku," uvedl s tím, že byl pro jistotu přemístěn na ARO. „Těším se, až mě pustí. Rozhodně nebudu sedět doma a dívat se v televizi na nějaký kraviny. Jsem aktivní člověk, chci pracovat," dodal oblíbený herec.

Video
Video se připravuje ...

Jiří Krampol v nemocnici: Stavějí ho na nohy! Udělal i dřep! Hana Höschlová

Fotogalerie
63 fotografií