Premiéru filmu Tady Havel, slyšíme se? si nenechal ujít například Oldřich Kaiser s manželkou Dášou Vokatou, režisér Zdeněk Svěrák nebo reportér Jan Tuna a mnoho dalších.

Pro některé bylo i samozřejmostí zajít si na skleničky do místního baru, pořádně to tam rozjela například herečka Kristýna Frejová, které to v černém upnutém tílku a dlouhé černé sukni velmi slušelo. Svůj outfit doplnila rudou rtěnkou a lakem na nehty ve stejném odstínu. Herečka se skvěle bavila ve společnosti Silvie Koblížkové, která se proslavila rolí Uzlinky ve filmu Pelíšky, a jejího doprovodu. Na večírku nechyběl ani herec Vladimír Škultéty.

V kavárně si poseděl i Oldřich Kaiser, ten si ale vystačil s kafíčkem. John Bok si pro změnu užil večer se sklenkou červeného vína.

Filmová novinka režiséra Petra Jančárka obsahuje i dosud neviděné záběry ze života někdejšího prezidenta Václava Havla, vzhledem k tomu, že byl světově uznávanou osobností, není se co divit, že i tento film vzbudil obrovský zájem. Mrkněte do galerie a posuďte sami, že velmi příjemná atmosféra panovala i na večírku po promítání.

Video
Video se připravuje ...

David Koller - Havel - premiera filmu Maxmilián Nový, Daniel Kristl

Fotogalerie
104 fotografií