Mezi příchozími nechyběli novomanželé Ondřej (41) a Daniela (45) Brzobohatí, které doprovodil polský římskokatolický kněz Zbigniew Jan Czendlik (59), jenž ve filmu ztvárnil menší roli. Daniela vsadila na pánský styl a oblékla stylové červené semišové sako, zatímco Ondřej, který k dílu složil hudbu, doplnil černé společenské kalhoty a svetřík ležérní tmavou džínovou bundou. 

Ondřeje Brzobohatého přišla podpořit i jeho nevlastní starší sestra Rola (45), která velmi překvapila – vyvedla totiž nového přítele, vedle něhož doslova zářila a se kterým vrkali jako hrdličky! Od partnera se ani nehla a vodila si ho za ruku, aby se jí náhodou někam nezatoulal.

Výstřední Krajčo

Nejvýraznější outfit večera opět vynesl Richard Krajčo (46), jedna z hlavních hvězd filmu, jehož doprovodila manželka Karin Krajčo Babinská (49). K černým kalhotám s výrazným páskem Burberry oblékl blyštivě stříbrnou košili na tělo, kterou si nechal „frajersky“ rozhalenou tak, aby mu vykukovala ochlupená hruď. Přes tělo si přehodil malou černou crossbody tašku, jako by chtěl veřejnosti říct, že si z kritiky jeho „kabelky“ na Andělech nic nedělá.

Karin zvolila minišaty s dlouhým rukávem kompletně poseté metalickými flitry. Kraťoučkým bílým sáčkem nad pupík zaujala i další hvězda snímku Vica Kerekes (42), která se s Krajčovými skvěle bavila a smíchem se lámala v pase. 

Video
Video se připravuje ...

Premiéra filmu Gump - jsme dvojka: S kým se Krajčo potkal v posteli? Daniel Kristl

Herec Štěpán Kozub (28), kterého v poslední době trápily vážné zdravotní problémy, kvůli nimž si dal na čas pauzu od práce, působil odpočatě a při síle. Po delší době se na veřejnosti objevila i Jana Krausová (70), které dělala společnost kolegyně a kamarádka Hana Čížková (70). 

Psi, prase i slepice

Řada celebrit vzhledem k povaze filmu vyvedla do společnosti své děti, ale i pejsky, a dokonce přišlo i jedno prase a jedna slípka. Režisér František Antonín Brabec (69) dorazil se svým mazlíkem, který kvůli hendikepu využívá psí invalidní vozíček. Naštěstí se s ním zvládá pohybovat, jako by ho žádné omezení netrápilo. Po červeném koberci se pak společně s lidskými hvězdami prošel i představitel Gumpa, přátelský hladkosrstý kříženec, jehož majitelem je autor knižní předlohy a producent filmu Filip Rožek (48). 

O čem to je?

Gumpova nová filmová cesta začne přesně tam, kde ta předchozí skončila. Se svým milovaným Béďou Kozím Bobkem projdou příběhem, který už jim dávno předtím napsaly hvězdy. Film pro všechny, kteří dokážou číst ze psích očí, ale i pro ty, kteří to zatím neumějí a nebo nevěří, že je to možné.

Video
Video se připravuje ...

Gump – jsme dvojka odhalil trailer, do kin doběhne za měsíc Bioscop

Fotogalerie
94 fotografií