Jak se deníku Blesk podařilo při pátrání po levných e-shopech na internetu zjistit, tenhle parádní kožený kousek lze pořídit i za pouhých 239 korun.

„Ta kabelka je strašně roztomilá. Jak jsem ji na internetu zmerčila, ihned jsem si ji objednala!“ svěřila se Bílá, která si zhruba v době, kdy barevné rubikovky dobývaly Československo, začala s hitem Neposlušné tenisky budovat svou velkou, jednadvaceti Slavíky vyšperkovanou, kariéru.

Zahrála si

A proč se rozhodla být kmotrou nového Pokáčova videoklipu? „Za prvé ho mám moc ráda, a to nejen proto, že mi napsal krásný hit Dobrý kafe. Za druhé, já v tom klipu nazvaném Život je pes spolu s dalšími kolegy i hraju,“ upřesnila Blesku Lucie.

Video vzniklo ke stejnojmennému titulnímu songu pro nový film Gump – jsme dvojka, který vtrhne ve čtvrtek 28. března do českých kin.

TÁBORSKÁ STŘELNICE

Videoklip k písni Život je pes natočil režisér a kameraman F. A. Brabec (69) v táborském kulturáku Střelnice. Na jeho scéně se kromě autora Pokáče a Lucie Bílé objevili také Václav Noid Bárta (43), Richard Krajčo (46) a 300 dětí ze základní a mateřské školy Slapy a pěveckého kroužku Orion.

Video
Video se připravuje ...

Lucie Bílá tutlá překvapení: Tajná svatba s Radkem!? 

Fotogalerie
59 fotografií