Film A máme, co jsme chtěli se odehrává během silvestrovského večírku v poslední den společného Československa. Jedna velká federální rodina usedá ke stolu ještě jako bratři, rozejdou se ale už jako cizinci. A s každou další borovičkou se situace přiostřuje.... Alkoholem se mimochodem nešetřilo ani na premiéře tohoto snímku, rundy panáčků otáčeli herci Alžběta Ferencová (30) a Daniel Fischer (36) - ale místo vyhrocených emocí se dostaly přítomné česko-slovenské hvězdy do báječné nálady.

Nejrozvernější byla toho večera nestárnoucí Jitka Schneiderová (50). Přestože ve filmu nehraje, ve společnosti byla přímo ve svém živlu. Svého partnera, o něco mladšího milionáře Lukáše Pittnera, nechala doma - a svou náklonnost dávala najevo mnoha hereckým kolegům a kolegyním. Objetí a hubiček se od ní dočkala například herečka Anna Šišková (63), co na premiéru dorazila i s dcerou Terezou Nvotovou (36), herec Ady Hajdu (60)... a dokonce i jedna kamarádka, se kterou si vyměňovala polibky stranou od všech ostatních.

Rozdivočela se i Eva Holubová (64), která se přivítala s Šiškovou štípnutím do zadnice, úsměvy nešetřil ani Jiří Suchý (92), dobře naladěný moderátor Alexander Hemala (71) s manželkou či herečka Denisa Pfauserová (35), která paradoxně po porodu dcerky Naily (9 měsíců) nevynechává žádnou společenskou událost. Ozdobou celého večera byla nepochybně půvabná herečka Judit Pecháček (35), dříve Bárdos, které to v šedých, metalických šatech náramně slušelo. Nicméně posuďte v naší galerii sami.

Fotogalerie
109 fotografií