Na večírku modelky a nutriční terapeutky královské rodiny Gabriely Peacock (44) bylo opravdu veselo. Zamířil na něj světově známý zpěvák James Blunt se svou manželkou Sofií Wellesleyovou (40). Do hotelu Andaz Prague se dostavil velmi skromně oblečený, pouze v džínách, mikině, keckách a kšiltovce. Málokdo by v tomto prostém muži hledal hvězdu světového formátu. Vypil si pár skleniček, vyfotil se s krásnými dámami, mezi nimiž nechyběla ani spisovatelka a filmová producentka Olga Menzelová (46), Gabriela Peacock, zpěvačka a chráněnka Jaromíra Jágra (52) Elizabeth Kopecká (28) či rozjařená herečka Řachanda Denisa Pfauserová (35). Ze Senovážného náměstí na Novém městě zmizel neznámo kdy a možná i teď se potuluje v ulicích Prahy nadále.

James Blunt, britský písničkář a bývalý armádní důstojník, se ve světě hudby nikdy nezapřel. Narodil se v roce 1974 v Tidworthu, Wiltshire, a hudba se stala jeho vášní po absolvování Královské vojenské akademie v Sandhurstu. Jeho debutové album Back to Bedlam a hitový singl You're Beautiful ho v roce 2005 katapultovaly mezi světové hvězdy. Blunt, známý svými emotivními baladami a charakteristickým hlasem, má za sebou několik úspěšných alb a ocenění, včetně několika nominací na Grammy. Kromě hudby se věnuje také charitativní činnosti, podporuje vojenské veterány a bojuje za ochranu životního prostředí.

Blunt je také aktivní na sociálních sítích, kde se projevuje svým suchým britským humorem, který si získal srdce fanoušků po celém světě. Jeho kariéra představuje fascinující příběh o přechodu od vojenské služby k mezinárodní hudební slávě, což jej činí jedním z nejzajímavějších a nejuniverzálnějších umělců současnosti.

Video
Video se připravuje ...

James Blunt láká na svůj koncert! Archiv

Fotogalerie
36 fotografií