Kromě toho se objevily spekulace, že si předtím někde přihnul. „Žádný alkohol v tom roli nehrál! Pil jsem jen čaj,“ bránil se Krampol.

„Byl jsem s kamarády, kteří obchodují s vínem. Všichni samozřejmě ochutnávali a já sám byl jen o čaji a limonádách,“ popsal dokonce herec večer, po němž se mu značně přitížilo a musel opět hledat spásu v Nemocnici Na Františku.

„Daří se mi tak, že jsem skončil v nemocnici. Začal jsem chodit a poranil jsem si páteř...“ přiznal Krampol, byť ještě ve čtvrtek se zaklínal, že mu nic není a je v pořádku.

Podle informací CNN Prima News měl upadnout ve svém bytě a ošklivě si narazit kostrč. Herec vyvrací, že by zakopl o chodítko. „Žádný chodítko jsem neměl! Mám dvě berle a ty mám proto, abych měl jistotu, že nezavrávorám,“ řekl Blesku Krampol, kterého ale bohužel ani hole před pádem nezachránily.

„Teď bude asi trvat hodně dlouho, než se to zase rozchodí,“ naznačil, že ho opět čeká delší nedobrovolný pobyt na lůžku. Naštěstí ho nyní už prý nic nebolí.

Mikrofon v posteli

Smůla je, že se Jiří Krampol do nemocnice dostal právě ve dnech, kdy měl začít točit šanson s Natálií Grossovou (21). Skladatel Zdeněk Barták (69) složil hudbu a kamarád Josef Fousek (84) napsal text. Krampol měl připravený dojemný mluvený text. Manažer Miloš Schmiedberger (76) je právě nyní kvůli výrobě klipu v Paříži.

„Zatím nemám z Prahy zprávy, jak bude probíhat léčení ani jak bude časově náročné. Lékaři dělají různé testy,“ řekl do telefonu. Když se vyplní ty nejhorší scénáře, bude muset Krampol točit opět na lůžku. Už v tom má praxi.

Video
Video se připravuje ...

Jiří Krampol v nemocnici: Stavějí ho na nohy! Udělal i dřep! Hana Höschlová

Fotogalerie
44 fotografií