V pátek večer se představení Maminy proměnilo v narozeninový mejdan. Slavil přímo syn principálky Lucie Bílé – Filip Kratochvíl (29). Nejdříve mu jeho matka zpěvačka Lucie Bílá zazpívala dojemné vyznání přímo na pódiu. „Broučku můj, pamatuj, že štěstí tvé je mým. Vše nejlepší k narozeninám...“ popřála svému už dospělému synovi Bílá...

Ale to nebylo jediné překvapení pro Filipa, narozeninový dort totiž sfoukával ve společnosti krásné blondýny, která stejně jako on slavila v pátek 15. března své narozeniny. Není to nikdo cizí, jde o velmi blízkou osobu a Lucie Bílá už této krásné zpěvačce několikrát pomohla v nesnázích. Jedná se o talentovanou krásku Markétu Poulíčkovou, která se narodila stejně jako syn Lucie Bílé, ale jen o pár let dříve. A zatímco Filipovi chybí už jen jeden rok do třicítky, Markéta se přes toto pověstné číslo přehoupla a slavila šestatřicáté narozeniny. 

Poulíčková je téměř rodinná přítelkyně, kterou Lucie Bílá bere skoro jako svoji dceru. Když po rozsáhlém požáru v roce 2022 přišla zpěvačka Markéta Poulíčková i s partnerem o střechu nad hlavou a skončila doslova na ulici, pomocnou ruku jí hned nabídla jednadvacetinásobná slavice Lucie Bílá. Bylo to dokonce podruhé, kdy zpěvačka někomu známému poskytla střechu nad hlavou, protože ho o ni připravil požár. 

Není tedy divu, že narozeniny syna Filipa se slavily společně s Markétou Poulíčkovou. 

Video: Štěstí v neštěstí Markéty Poulíčkové: O pomoci Lucie Bílé!!

Video
Video se připravuje ...

Štěstí v neštěstí Markéty Poulíčkové: O pomoci Lucie Bílé Kisa Cisarova, Elmer Carvalho

Fotogalerie
87 fotografií