Po vystěhování z Pařížské ulice, kde mu majitelka zvedla nájem na 36 tisíc korun měsíčně, se s velkou radostí odstěhoval do bytu v nedaleké Žatecké ulici s přijatelným nájmem.

Krampol si pochvaloval i skvělé rozmístění obýváku i ložnice a rozměrnou kuchyň. Nyní už připouští, že bude muset dobrou adresu opustit.

Žije v nájmu

„Nestojím o to něco vlastnit. Jsou s tím jen starosti. Zažil jsem to s Okoří, kde byly dva domy. Už to nechci,“ přiznal herec. Když přesně před deseti lety nemovitost v blízkosti okořského hradu prodal, údajně za deset milionů, radili mu známí, aby koupil byt. Krampol se bránil jako čert kříži.

Nikdy. To je peklo. Máte pak ten byt na krku. Když žiju v nájmu a něco se porouchá, volám majitele,“ vysvětlil svůj odmítavý postoj.

Nyní tedy, pokud už nebude moct bydlet sám a obstarat se, požádá kamarády, aby kvartýr vyklidili, a pak jen odevzdá klíč majitelce domu. „Beru to, jak to je. Prostě jsem do pečovatelských domů jezdil na besedy a nyní tam budu žít. Dlouho jsem na tom byl fyzicky dobře. Teď se ozvalo stáří. Ale pořád mám nabídky na práci, a to mě moc těší, protože se stále mám nač těšit,“ dodal Krampol.

Krampolovi jeho byt sice neříká pane, avšak ve stejném domě koupila už v listopadu 2010 luxusní apartmán Lucie Bílá (57). Jeho hodnota se tehdy odhadovala na 45 milionů korun. Zpěvačka žije ve vile v Otvovicích, byt v centru kupovala údajně pro syna Filipa Kratochvíla (28). Ten ale dnes bydlí jinde.

Věčný »migrant«

Herec se stěhoval celý život, není to pro něj problém. Narodil se na Žižkově, pak se začal zajímat o ženy a po každém rozvodu odcházel s kufrem zase jinam. Bydlel v centru města, v Roztokách u Prahy, nyní si oblíbil blízkost Staroměstského náměstí, ale prý dokáže bydlet kdekoli, kde jsou fajn lidi.

Video
Video se připravuje ...

Jiří Krampol opět mezi lidmi: Lidský smích mě nabíjí silou Matyáš Janíček, Lukáš Červený

Fotogalerie
77 fotografií