Britská veřejnoprávní televize, která vlastní licenci na pořad, je v roce 2006 vybavila podrobným manuálem, jak mají celebrity učit tančit, ČT ale nikdo neřekl. A že se do tehdy začínajícího projektu moc herců či hereček nehrnulo. Z dnešního pohledu projekt snů odmítla i Sabina.

„Ano, kdysi jsem dostala nabídku do první řady. To ještě nikdo přesně nevěděl, co to bude a jak úspěšný projekt to bude,“ řekla k tomu seriálová Alice ze Zoo Blesku. „Zaujalo mě, že jde o tanec. Ale přes léto, kdy se začínalo s tréninky, tak jsem měla nějaké natáčení a pak jsem věděla, že mám na podzim hodně divadla, takže jsem to tehdy odmítla. Možná i z určité obavy, že jsem nevěděla, o co jde,“ dodala herečka, která by druhé šanci zřejmě neodolala. „Jenže pak už se nikdo neozval,“ krčí rameny blondýnka s tím, že vše je tak, jak má být. I tak ji to ale viditelně mrzí.

„Je to obrovská dřina. Řada mých kolegů říká, že kdyby věděli, co je čeká, tak by do toho nikdy nešli…“ vysvětlila narovinu s tím, že jí stačí dva a půl měsíce zkoušet v divadle náročnější představení a pak si musí dát nějakou chvilku, aby zregenerovala organismus. „Lákala by mě na tom ta úžasná parta, adrenalin i atmosféra,“ dodala Laurinová na představení krasobruslařské revue Louskáček na ledě, jehož se stala kmotrou. Sama herečka prý jako malá bruslila, ale po pár nepěkných pádech si kariéru krasobruslařky rozmyslela. 

Pohádkový muzikál na ledě Pravý Louskáček bude mít premiéru 3. února v Ostravě a budou následovat vystoupení v Brně, Českých Budějovicích a Chomutově. 

Video
Video se připravuje ...

Darija Pavlovičová a Dominik Vodička: První reakce po vítězství ve StarDance! Štichová, Kristl

Fotogalerie
23 fotografií