Poslední rozloučení s Mgr. Jarmilou Hannah Čermákovou, která byla nejenom básnířkou, ale i žurnalistkou, dramatičkou a loutkoherečkou, nebylo nijak tajné. Naopak se informace jak o jejím skonu, tak i o chystaném posledním rozloučení objevila na sociálních sítích. Sdílela je také její prvorozená dcera Viktorie, která svým fanouškům oznámila i místo a čas - tedy že pohřeb proběhne ve strašnické obřadní síni krematoria ve 14:00 hodin.

A tak se také stalo. V krásný jarní den velkou obřadní síň zaplnila řada smutečních hostů, aby dali paní Jarmile své poslední sbohem, než se vydá na cestu, kam ji ani ti, co ji měli tak rádi, nemohou následovat. Paní Jarmila byla mimochodem nejenom plodnou umělkyní, ale i matkou. Měla hned čtyři děti, jejichž otcem je Bedřich Čermák (80), malíř a psychoterapeut v Psychiatrické léčebně Červený dvůr. Dva starší potomci se pak uchytili u hereckého řemesla.

Video
Video se připravuje ...

Hynek Čermák otevřeně o soukromí: Děti to beze mě zvládají! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Právě syn Hynek Čermák, známý z celé řady filmů a seriálů - namátkou jmenujme třeba Rapla, na pohřeb dojel těsně před jeho začátkem. Stylově dorazil na motorce, celý v černém, a pod přilbou skrýval tmavé sluneční brýle.

Fotogalerie
53 fotografií