Jméno Jiřího Šlégra bylo často skloňováno společně s vítěznou olympiádou v Naganu. Se svou ex manželkou Kateřinou (52) měl sice jen jedno dítko, dceru Jessicu (24), bývalý hokejový obránce a později hokejový trenér se ale nakonec stal díky modelce Lucii Králové, později Šlégrové, otcem tří kluků. A je jasné, že ti ho musejí v jeho šlépějích následovat. Už i malý Roník dostal první brusle!

Krásnou událost sdílela na sociální síti sama Lucie, někdejší miss České republiky pro rok 2005. S odkazem na hořko-sladkou scénu z komedie Pelíšky, tedy s hláškou „díky, táto“, ukázala, jak nedočkavý chlapeček vybaluje z krabice naprostý základ hokejové výbavy. Na rozdíl od hlavního hrdiny oblíbeného filmu však měl Ron z faktu, že mu dal tatínek botky dle svého vkusu, upřímnou radost.

Video
Video se připravuje ...

Lucie Šlégrová vytasila obří poprsí. Mrkněte, jak vypadá máma od tří dětí v plavkách! Thomas Kruchina, Lukáš Červený

O něco menší radost však měla maminka Lucie. Jak sama v instastories přiznala, brusle na nohou malého synka pro ni neznamenají jenom štěstí v jeho očích, ale i to, že s ním bude „zase mrznout na zimáku“, že kvůli tréninkům „nebude mít žádné víkendy“, anebo „že se tomu chystá obětovat úplně všechno“. Výchova malého hokejisty není nic jednoduchého, fyzicky ani časově.

A dokonce ani po psychické stránce! Lucii prý totiž dokonce čekají i momenty, kdy „bude občas bulet, až mu budou děti říkat to, co uslyší od rodičů: ‚no jo, to je malej Šlégr protekčňák'.“ Se jménem slavného otce, co toho pro český hokej tolik udělal, to Ron rozhodně nebude mít snadné - pokud tedy nepodědil i jeho talent na ledě. To ale ukáže až čas... Nezbývá než mu prozatím přát jen to nejlepší!

Fotogalerie
74 fotografií