Žili spolu 6,5 roku, dokonce si pořídili chátrající zámek v Osečanech, do kterého vrazili moře času, nemálo peněz a i zdraví. S velkou láskou a plány do budoucna je však konec. Za vším stojí nevěra, a navíc se ženou. 

„Bylo to s ženou a Dan se o tom dozvěděl. Strašně ho to ranilo, s Matějem se rozešel a vrátil se do Prahy,“ uvedl zdroj Blesku, a navíc to mělo být právě v jejich zámeckém hnízdečku lásky. 

Video
Video se připravuje ...

Krejčík po rozchodu se Stropnickým poprvé ve společnosti: Máme s Matějem dohodu! 

Expartneři se dohodli, že o svém rozchodu a soukromí nebudou poskytovat žádné informace. Krejčík už několikrát vyrazil do společnosti a rozhovory Blesku poskytl, ale otázce, jak to bylo s jejich rozchodem, se vždy vyhnul. A vůbec ke svému soukromí, o kterém napsal knihu, se lišácky nevyjádřil. 

Matěj se společnosti vyhýbá už roky, proto překvapuje, když před týdnem kývl na dotazník soukromé televize A11 a zodpověděl i otázky na tělo.

Jednou z prvních byla: „Co máte vedle sebe, když jdete spát?“ Stropnický: „Nějakou knížku.“ Další: „Co je ve vašem životě to nejdůležitější?“ Stropnický: „To teď právě řeším.“ Odpověděl i na otázku: „Holky, nebo kluci.“ Sice mu to pár vteřin trvalo, a dokonce si nervózně odfoukl, ale nakonec řekl: „Kluci.“ 

Že by jeho nevěra s neznámou dámou bylo jen zakopnutí ve slabé chvilce? 

Fotogalerie
37 fotografií