Žili spolu 6,5 roku, dokonce si pořídili zámek v Osečanech, do kterého vrazili moře času a nemálo peněz. S velkou láskou a plány do budoucna je však konec. A za vším stojí jediná žena. „Bylo to s ženou a Dan se o tom dozvěděl. Strašně ho to ranilo, s Matějem se rozešel a vrátil se do Prahy,“ uvedl zdroj Blesku.

O to horší zjištění to pro zamilovaného Daniela Krejčíka bylo, když je nachytal in flagranti. „K nevěře došlo na zámku v Osečanech. Dan nachytal Matěje přímo při činu a ještě ten večer odjel do Prahy. Bylo to se společnou známou a stalo se to během jakéhosi večírku, který Matěj s Danem pořádali na zámku. Dan Matěje nějakou dobu hledal a pak je spolu našel v jedné z místností. Hodně ho to ranilo,“ tvrdí zdroj pro Expres.cz s tím, že takovou zradu Krejčík Stropnickému nejspíš jen tak neodpustí.

Expartneři se dohodli, že o svém rozchodu a soukromí nebudou poskytovat žádné informace. A zatímco Matěj se veřejně nikde příliš neukazuje, raněný Daniel už vyrazil do společnosti u příležitsti nedávné premiéry seriálu Vytoč mého agenta a snažil se vyloudit alespoň úsměv na rtech.

Video
Video se připravuje ...

Krejčík po rozchodu se Stropnickým poprvé ve společnosti: Máme s Matějem dohodu! 

Fotogalerie
47 fotografií