Televizní diváci znali Janu Demeterovou z pořadu Volejte věštce na televizi Prima, kartářka ale v poslední době slavila úspěch i v živých vysíláních na YouTube nebo TikToku, kam jí lidé volali a psali své dotazy. Všechny ale zaskočila tragická zpráva. „Ve věku 49 let nečekaně zemřela známá kartářka Jana Demeterová. Její srdíčko se zastavilo,“ napsal v neděli na facebook její kamarád Roman Zahrádka. „Všem, kdo Tě znali, budeš chybět. Mnoha lidem jsi svými předpověďmi pomohla, nebo dokonce zachránila život. Už proto je pro nás Tvůj odchod tak nečekaný, ale vím, že je Ti teď dobře. Ať je Ti nebe nakloněno,“ rozloučil se s Zahrádka s kartářkou v emotivním příspěvku.

V posledním živém vysílání na YouTube  ve středu 24. ledna Demeterová přiznala, že se necítí dobře. „Jsem vyčerpaná, jsem unavená. Hodně makám, hodně moc. Jsem totálně zničená. A to jsem si myslela, že tu dnes budu tři  hodiny. Není to možné,“ svěřila se patnáct minut před koncem vysílání. „Jsem teď v takovém stadiu, že nevím, jak ten život půjde dál. Ale budu se snažit tu pro vás být každý večer,“ slibovala. Jen na YouTube měla kartářka více než 17 tisíc odběratelů a na TikToku téměř 30 tisíc. „Paní Janičko, děkuji za vaše věštby. Ráda jsem vás sledovala. Koukám na vaše poslední vysílání a nechci tomu stále uvěřit. Upřímnou soustrast rodině,“ množí se nyní podobné vzkazy pod jejími videi.

Kartářka celebrit

Pouhý měsíc před smrtí byla Demeterová hostem pořadu Na kafeečko, který moderuje Miluše Bittnerová (46). „Když jsem k vám přijela, řekla jste mi hrozně divné věci, kterým jsem nevěřila. Třeba že budu matka holčičky,“ vzpomínala moderátorka na kartářčin výklad s tím, že nakonec se vždy dokonale trefila! V pořadu Demeterová předpovídala, co se stane v roce 2024. A došlo i na vztah Agáty Hanychové (38) a Jaromíra Soukupa (54)! „Šance na to, že se k sobě vrátí, je, ale malá. Pokud by se vrátili, museli by si dát velký pravidla a museli by se hodně respektovat, což tam nebylo,“ prohlásila na jejich adresu. Rozmluvila se i o dalším dítěti Karlose Vémoly (38) a jeho Lely (34). „Ona může mít klidně deset dětí, ale jde o něj. Protože nemá čas a furt honí peníze,“ řekla.

Video
Video se připravuje ...

První člověk má v mozku čip! Prezident mluvil o konci kancléřky a pohřeb Lichého. Bára Horáková, Lukáš Červený, reuters

Fotogalerie
21 fotografií